i-love-shopping

Tervetuloa Muotiluomuksen pariin! Täällä esitellään erilaisia kuumia uutuksia ja kerrotaan parhaista tyyleistä. Toisinaan sivuan myös muodin historiaa, julistan rakkauttani tiettyjä luomuksia kohtaan ja kommentoin miestenkin muotia.

Muotiluomuksessa näkyy tietenkin oma rakkauteni skandinaaviseen tyyliin, mutta kyllä täällä puhutaan myös tennareista ja kirppislöydöistäkin. Toisinaan pukeudun harkitusti ja muodikkaasti, toisinaan nautin normcore-henkisestä massaan sekoittumisesta. Pidän myös erilaisten tyylien sekoittamisesta. Ja juhlapukeutumista, sitä rakastan sydämeni pohjasta! Juhlat ovat loistava tilaisuus päästää sisäinen keikari irti ja pukeutua juuri niin näyttäviin luomuksiin kun vain voi.

Enkä kerro ainoastaan omasta tyylistäni, vaan muodista laajemminkin. En ota muotia liian vakavasti, ja olen ehdottomasti sitä mieltä, että pukeutumissäännöt on tehty rikottavaksi. Pukeutumisen pitää olla hauskaa ja nautinnollista!

 

trends

 

Minulle muoti on myös paljon enemmän kuin vaatteita. Se on designin ja joskus jopa taiteen muoto. Se on itseilmaisua: muotiluomuksia ovat myös päivittäiset asukokonaisuudet juhlittujen muotitalojen suunnittelijoiden töiden lisäksi. Luomme muotia joka päivä, kun valitsemme päällemme vaatteita, mietimme mitkä korut tai asusteet niihin sopisivat. Se pätee niihinkin päiviin, kun asuun ei juuri tule kiinnitettyä huomiota, vaan kiskaiset päällesi tutun ja turvalliseksi todetun kokonaisuuden. Muodilta ei voi välttyä, eikä se tarkoita ainoastaan trendikkäitä vaatteita ja ihmisiä.

En seuraa mitään tiettyjä merkkejä tai designereita. Mutta katson paljon musiikkivideoita, ja inspiroidun esimerkiksi Rihannan ja Beyoncén videoista. En itse pukeudu erityisen näyttävästi, mutta erilaisten tähtien asut ovat todellista karkkia silmille. Niistä voi myös jäädä kytemään ideoita, jotka sitten toteutuvat omaan elämään sopivassa muodossa. Niinpä blogissa kommentoidaan toisinaan myös tähtien tyylejä ja vaatteita!

Blogia lukeville käy selväksi myös haluni hillitä shoppailuani ja panostaa second hand -muotiin ja eettiseen muotiin. Muotiblogin ei tarvitse olla pelkkää kulutusjuhlaa, vaan trendeistä, designista ja muodista voi nauttia myös vastuullisesti.

Toiveeni on, että blogini innostaisi kaikkia pukeutumaan omaa tyyliä ja kehoa kuunnellen. Haluan inspiroida kaikkia leikittelemään tyylillään ja ulkonäöllään ja tuntemaan olonsa hyväksi!

 

fashion minimalist style